Ga naar inhoud

Breid je bezoek aan Zundert uit naar dichtgelegen stad of gebied. Zo kun je naar Breda of wil je liever de Nassaupoorten zien? Of kies je toch voor je Van Gogh-tripje uit te breiden naar andere Van Gogh-locaties in Brabant? Wij helpen je een handje. 

 • Breda

  20 minuutjes rijden vanuit Zundert en je bent er: Breda! Een stad voor bourgondiers vol historische pareltjes. Denk aan de Grote Kerk en het oude Kasteel van Breda. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van de stad. 

  Lees meer
  Breda
 • LandStad De Baronie

  Beleef de Baronie op unieke wijze door van Baroniepoort naar Baroniepoort te trekken. Je start bij Het Pannehûske in Achtmaal en eindigt bij het Smokkelaartje in Strijbeek ínclusief gevulde buik. 

  Mere informatie
  LandStad De Baronie
 • Brabant

  Of je nu een stedentripje wil bezorgen aan 's-Hertogenbosch, het Brabantse natuurlandschap wil ontdekken of je Van Gogh-tripje wilt uitbreiden met andere Van Gogh-locaties, het kan allemaal in Brabant. 

  Meer informatie
  Brabant

Streekproducten in de regio

In Brabant weten ze wat lekker eten is! Dat merk je aan de hoeveelheid streekproducten. In Zundert heb je natuurlijk de aardbeien, Zundertse honing, thee en onze eigen trappistenbier, maar als je een beetje verder rondkijkt vind je ook ambachtelijke abdijkaas, heerlijke asperges en het beste boerderijvlees.

Ontdek alle streekproducten in de regio

Groene pareltjes in de regio