Ga naar inhoud

Ploegvoorstelling om 11.00 uur

Start wedstrijd 12.00 uur

Finish centrum St Willebrord om 16.00 uur

Een internationaal deelnemersveld zal wederom voor een geweldig wielerspektakel gaan zorgen over de wegen van onze Wielergemeente en de Gemeente Zundert.

Het parcours loopt dit jaar weer, (nu we de corona beperkingen achter ons kunnen laten), als vanouds door de dorpskernen van de Gemeente Rucphen , Achtmaal en onderlangs Zundert.

Aanvullend zullen we in het centrum van Sint Willebrord een aantal jeugdwedstrijden organiseren als thuiswedstrijd van onze Wielervereniging WWV.

Onze UCI Europe tour 1.2 wedstrijd maakt onderdeel uit van de Holland Cup competitie.

De laatse 2 uur van de wedstrijd zal live uitgezonden en te volgen zijn via de digitale kanalen van Eurosport, en diverse social media kanalen.

Daarnaast zal er een samenvatting op Eurosport 1 uitgezonden worden.

• Zondag 12 maart 2023 11.00 - 16.00 uur

Neem alvast een kijkje