Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Powerpulling Zundert

Adres:
Powerpulling Zundert
Stuivezandseweg 57 ter hoogte van huisnummer
Zundert
Plan je route
powerpullingzundert 2022

Nu, eindelijk na 2 wedstrijd loze jaren, organiseren we dit jaar op 24 september weer een wedstrijd.

Gelukkig blijven veel zaken heel vertrouwd. Zo is de 'oude' organisatie van het voormalige Trekkertrek Zundert - aangevuld met een aantal verse krachten - 'gewoon' de club die het evenement Powerpulling Zundert verder gestalte geeft. Ook blijft de huidige locatie van de twee wedstrijdbanen aan de 'eigen' Stuivezandseweg in Klein Zundert gehandhaafd. Wel is er dit jaar een nieuwe invulling van het weekend. Vroeger werd de trekkertrek, traditioneel als afsluiting van de Stuivezandse feestweek op zondag gehouden. De laatste jaren kiezen we ervoor om de wedstrijd op zaterdag te organiseren met direct aansluitend een feestavond. Op deze manier proberen we een mix te creëren welke voor iedereen aantrekkelijk is.

Door in de middag…

Door in de middag te starten en in het donker te eindigen, wordt het spektakel wat groter. Dit jaar gaan we terug naar de basis, een landbouw wedstrijd waarbij we daarnaast een aantal supersport machines als demo zullen laten rijden. De vraag uit de regio naar een landbouwwedstrijd is enorm, dat blijkt wel uit de ruim 230 inschrijvingen. Voor de pulling party hebben we DJ HEX en DJ GIJS weten te strikken, dus de dag zal geheel in stijl afgesloten worden met een goed feestje.

• Na de wedstrijden is er een pulling party tot 01 uur.

• Entree betreft 8 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Neem alvast een kijkje