Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kwekerijenloop Treeport Zundert

29 januari

Denk daarbij aan loodsen van boomkwekers, containervelden, kassen en percelen waar hun planten gekweekt worden, en dit jaar ook het Business Centre Treeport. Dat centrum gaat het kloppend hart vormen voor de boomteelt van de toekomst. Op zondag 29 januari 2023 opent zij van 9 tot 11.00 uur haar deuren voor de start van de deelnemers. De organisatie, gevormd door Van Goghloop Zundert, West-Brabantse Triathlonvereniging en Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert e.o., zal hen daar hartelijk ontvangen en op weg sturen over de uitgepijlde routes van 5,5 of 12 km. De routes allebei doen is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie is te krijgen via www.treeport.euwww.vangoghloopzundert.nl of www.wbtv.nl. Inschrijven kan via deze link. Ter plaatse inschrijven is ook mogelijk.

Neem alvast een kijkje