Ga naar inhoud

Zaterdag 6 juli 2024 om 13.00 uur gaat OEKELPOP 2024 van start.

Op het festivalterrein in Rijsbergen laten in deze vierde editie van dit bijzondere festival maar liefst negen bands zich horen.

Ook dit jaar is gekozen voor de zogenaamde carrousel formule; elke band speelt steeds een korte set van 20 minuten, waarna de volgende band het podium opkomt.

In deze carrousel komen alle bands drie keer aan de bak.

Veel afwisseling dus!

Oekelpop is in 2021 ontstaan als initiatief om bands die repeteren in het Multifunctioneel Muziekcentrum in Rijsbergen een podium te geven waarop zij zich kunnen presenteren.

Hoewel de entree gratis is, kan iedereen een vrijwillige donatie doen.

Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan de muzikanten en de technici die dit feest mogelijk maken.

De bands die in de carrousel optreden zijn, in willekeurige volgorde;
Rock on 2.1
Zoo on the Loose
Like This!
B…

Zaterdag 6 juli 2024 om 13.00 uur gaat OEKELPOP 2024 van start.

In deze carrousel komen alle bands drie keer aan de bak.

Veel afwisseling dus!

Hoewel de entree gratis is, kan iedereen een vrijwillige donatie doen.

De bands die in de carrousel optreden zijn, in willekeurige volgorde;
Rock on 2.1
Zoo on the Loose
Like This!
Blue Cover
The Boxx Orchestra
Good Heart!!
@Least
WACHT

Zij komen allemaal uit de regio West-Brabant en vertegenwoordigen diverse muziekstijlen.

Tijdens de korte pauzes waarin het podium wordt aangepast, verzorgt singer songwriter Simon Levelt optredens.

Na afloop zorgt DJ Barend Aarts Vinyl nog voor een gezellige after party.

Consumpties zijn verkrijgbaar via muntjes, die te koop zijn bij de organisatie

Entree; gratis

Parkeren; gratis

• Zaterdag 6 juli 2024 13.00 - 01.00 uur

• Entree; gratis

Parkeren; gratis

(Hoewel de entree gratis is, kan iedereen een vrijwillige donatie doen.

Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan de muzikanten en de technici die dit feest mogelijk maken.)

Consumpties zijn verkrijgbaar via muntjes, die te koop zijn bij de organisatie