Ga naar inhoud

4882 TD zundert
Plan je route
Fotowedstrijd

Helaas hebben we door corona 2 jaar verstek moeten laten gaan maar dat heeft alle fotografen onder ons de gelegenheid gegeven om voldoende materiaal te verzamelen zodat we hopelijk een ruim aanbod hebben om de expositieruimte te vullen.

De expositie is op zaterdag en zondag 25 en 26 februari in het Vogelrevalidatiecentrum aan de Luitertweg te Zundert.

Dus schroom niet en stuur je foto’s in:

Hieronder volgt het reglement waaraan de foto’s dienen te voldoen:

●        Maximaal 3 foto’s per lid

●        Formaat van de foto’s 20x30 of 21x29 cm zonder passe-partouts

●        De foto’s hebben natuur als onderwerp en worden in 3 categorieën ingedeeld nl

Flora, Fauna en Landschappen

●        Inzenders zijn lid van de Zundertse Vogel en Natuurwerkgroep, voor hen is deelname gratis.

●        O…

Dus schroom niet en stuur je foto’s in:

Hieronder volgt het reglement waaraan de foto’s dienen te voldoen:

●        Maximaal 3 foto’s per lid

●        Formaat van de foto’s 20x30 of 21x29 cm zonder passe-partouts

Flora, Fauna en Landschappen

●        Op de achterzijde van de foto’s naam en adres van de inzender invullen, tevens naam van de foto en de plaats waar hij gemaakt is.

●        De foto’s voorkeursvolgorde van plaatsing geven.

●        Foto’s inleveren voor eind januari bij een van de bestuursleden van de Vogel en Natuurwerkgroep Zundert.

Bestuursleden:

Ado Havermans Nachtegaalstraat 24, Zundert

Frank Jansen Achtmaalseweg 114, Zundert

Dré Mutsters Berkenring 60, Zundert

Tineke Everaers Willem Passtoorsstraat 43, Zundert

Zoals gebruikelijk zullen de foto’s door een vakkundige jury beoordeeld worden , zodat we de mooiste foto’s van elke categorie met een leuke prijs kunnen belonen.

Ook is er een publieksprijs en tevens een stimuleringsprijs van het Vogelrevalidatiecentrum.

• Zaterdag 25 februari 2023 10.00 - 16.00 uur
  • Zondag 26 februari 2023 10.00 - 16.00 uur