Ga naar inhoud

Aardbeienfeesten staat voor de deur. Het belooft een mooi weekend te worden. Zo kun je lekker rondstruinen op de braderie en in de winkels, vind je vertier op de kermis en zorgt de horeca voor verkoeling. Hieronder lees je alle ins en outs! 

Braderie

Zaterdagochtend zal de Molenstraat al vroeg afgesloten worden, zodat de braderie opgebouwd kan worden. Op de braderie presenteren Zundertse ondernemers verrassende aanbiedingen en zetten zij hun producten in de spotlight. De braderie is op zaterdag en zondag tot 18:00 uur open. Visit Zundert zal met een selectie van streekproducten ook op de braderie staan.

Corsoliefhebbers

De corso-ontwerpers hebben de afgelopen periode hard gewerkt om de maquettes af te krijgen. Deze worden op zaterdagavond gepresenteerd waarna ook de optochtvolgorde wordt onthuld in café-zaal Het Wapen van Zundert in de Katerstraat. Op zondag wordt er een inloop georganiseerd en kan men op eigen tempo de tentoonstelling bezoeken.
Ook wordt de film ‘Huid van de wagen’ gepresenteerd. Deze film brengt een hommage aan de corsofiguranten en is gemaakt door Kees Jochems.  De film wordt op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur elk uur vertoond in een tot bioscoop omgetoverde ruimte in het oude Rabobankgebouw.

Kermis

Ook is er een kermis waar verschillende attracties staan. Deze is te vinden op het oranjeplein, aan het einde van de braderie. De kermis is te bezoeken van vrijdag 9 juni tot en met maandag 12 juni.    

Muziek

Ook feestvierders kunnen hun hard ophalen tijdens de Aardbeienfeesten. Op iedere hoek van de straat is wel een liveoptreden of staat er een DJ. In de middag zorgt het mannenkoor Strawberry Sailor Singers voor vrolijke deuntjes in de Molenstraat. In de avond kun je bij de lokale horeca terecht en zijn er optredens van Defikerin, Lustige Toon, Arno IJsco, Het Baba DJ Team, Wesley Bronkhorst en Stef Ekkel.

 

 

Meer informatie vind je hier