Ga naar inhoud

Zundert heeft veel te bieden op het gebied van wandelen en fietsen. Dagjeswandelaars, mountainbikers, lange afstandfietsers, doorgewinterde wandelaars, café-fietsers, kleine avonturiers, bourgondische wandelaars; de Zundertse natuur biedt voor ieder wat wils! 

 • Wandelen langs de Aa of Weerijs

  Langs de Aa of Weerijs ligt een prachtig fietspad. Vanaf de Bredaseweg sla je de Bakkebrugstraat in. Net voor de brug ga je linksaf. Deze mooie route brengt je langs het water en rustige paden, tot het Mastbos van Breda. De fietsroute is gratis op te halen bij VVV Zundert zo lang de voorraad strekt. Ook zijn daar verschillende routes te koop waarmee je heerlijk kunt wandelen langs de Aa of Weerijs en de Turfvaart. 

  Bezoek VVV Zundert
  Wandelen langs de Aa of Weerijs
 • Trappisten wandelroute

  Wandel op eigen gelegenheid in de omgeving van de brouwerij met deze wandelroute op basis van knooppunten. De wandeling is ongeveer 8 kilometer.

  Trappisten wandelroute
  Trappisten wandelroute
 • In de voetsporen van Van Gogh

  Met deze wandeling van 8 kilometer maak je een mooi rondje vanuit het centrum naar het buitengebied van Zundert. De wandeling gaat deels over onverharde paden, dus zorg voor goed schoeisel.  

  Bekijk de Van Goghroute
  In de voetsporen van Van Gogh
 • Natuurgebied de Oude Buisse Heide

  Een van de meest veelzijdige natuurgebieden van de gemeente. Korte en lange wandelingen die onderling te combineren zijn en een stukje cultuurhistorie.

  Ontdek het hier
  Natuurgebied de Oude Buisse Heide
 • Sportief mountainbiken

  In de bosrijke omgeving zijn er verschillende uitdagende paden te vinden. Ga zelf op onderzoek uit of laat je hier verder inspireren.

  Bekijk hier de routes
  Sportief mountainbiken

Al wandelend of fietsend Zunderts geheim ontdekken? - De leukste routes op een rijtje