Ga naar inhoud

De mooiste buitenplekjes van Zundert!

Na een rondje fietsen of een stevige wandeling heb je wel wat rust verdiend. Dit kun je prima doen op deze leuke, authentieke terrasjes! 

Pluk je eigen aardbeien op het Aardbeienterras

In het buitengebied van Rijsbergen vind je het Aardbeienterras. Een plek waar je kunt neerstrijken voor een lekkere bak koffie, een aardbeienbiertje, ijsje en natuurlijk de lekkerste en meest verse aardbeien. Dit is niet zomaar een horecaplek, je bent namelijk bij de kweker op bezoek. En je wordt aan het werk gezet (als je wilt)! Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kun je je eigen aardbeien plukken, kunnen de kinderen op speurtocht of kun je genieten van een heerlijke picknick. 

Meer informatie
Van FB Aardbeienterras

Maak kennis met het oudste boerderijcafé van Nederland

Na een fijne wandeling of fietstocht op landgoed De Moeren maak je natuurlijk een tussenstop bij boerderijcafé In den Anker. Als je binnenstapt waan je je honderden jaren terug: de bedstee, de oude stamtafel, oude glasgordijntjes, het gehele interieur ademt de sfeer van vroeger. Je kunt er ook heerlijk terrassen in de zon.  

Je bent van harte welkom bij Café in den Anker! 

Meer informatie

Idyllischer wordt het niet!

Is het het huisje van Hans & Grietje? Nee, het is het Pannehûske! Midden in het natuurgebied De Oude Buisse Heide vind je dit idyllische plekje, waar je heerlijk kunt genieten van een bak koffie en de kinderen flink kunnen uitrazen in de speetuin. Ook de hongerige maagjes kunnen gevuld worden met pannenkoeken of andere gerechten. 

Strijk neer bij het Pannehûske! 

Meer informatie

Een gezellige beestenboel bij de Leijhoeve

Koekeloeren naar de parkieten, kroelen met de geitjes of een koprol over het duikelrek.  Bij kinderboerderij de Leijhoeve is het een gezellige boel. Op het terras van de brasserie kijk je uit over de speeltuin en de dierenweide. En een leuk feitje: in de brasserie en op het park werken mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Zij maken alles spik & span zodat jullie én de beestjes een fijne tijd hebben op kinderboerderij de Leijhoeve! 

Meer informatie

Een oase van rust bij brasserie de Turfvaert

Of je nu van golfen houdt of niet, je bent van harte welkom bij brasserie de Turfvaert, gevestigd in de oude boerderij, op golfterrein de Turfvaert in Rijsbergen. Je bezoekje aan de brasserie is dus perfect te combineren met een sportief dagje op het golfterrein, maar je bent ook welkom voor enkel een hapje en een drankje. Zittend op het terras, kijk je uit op de monumentale eiken en uiteraard op het serene golflandschap. 

Voor ieder wat wils bij brasserie de Turfvaert. 

Meer informatie
Van een externe website

Pannenkoekenfestijn tussen Zundert & Rijsbergen

Pannenkoekenmonsters opgelet! Tussen Zundert & Rijsbergen vind je hét pannenkoekenhuis van het moment. Op het terrein is ook een grote buitenspeeltuin waar je kunt stuiteren op de springheuvel, vliegen met de kabelbaan en je eigen water kunt pompen met de waterpomp. Is het niet zulk mooi weer? Dan kun je lekker binnen spelen. 

Laat je betoveren bij Pannenkoekenhuis Koeckers!  

Meer informatie
Van FB gehaald