Ga naar inhoud

Een warme zomer vraagt om verkoeling. Gelukkig worden in Zundert veel ijsjes verkocht. Wij hebben alle plekken op een rijtje gezet. 

'Zundertse Rwoombolle' bij Arno Ijsco

Ijs rechtstreeks van de boerderij. Dat vind je bij Arno Ijsco. In de boerderijwinkel 'Dn ouwe sigoar' schept Arno ijs gemaakt van de melk die de koeien leveren op de boerderij van zijn ouders. Of je nu gaat voor een klassieke aardbeiensorbet of wil experimenteren met bastogne-ijs: voor alle smaken kun je terecht bij Arno Ijsco. 

Proef echte 'Zundertse Rwoombolle' bij Arno Ijsco! 

Molenstraat 12 Zundert 

 

Meer informatie

Tussen het winkelen door even een ijsje

Tussen het winkelen door even een tussenstop voor een ijsje? Dat kan perfect bij de Ijssalon van Zundert. Ze bieden een ruim scala aan ijssmaken en wat helemaal leuk is: je kunt kiezen uit verschillende toppers om je ijsje helemaal af te maken. 

Neem een stop bij de Ijssalon van Zundert! 

Molenstraat 17 Zundert 
 
Meer informatie
Van website van ijssalon van zundert

De lekkerste creaties vind je bij Alfons Ijscreaties.

Ga je voor een ijscoup, een ijstaart of een heerlijke frappuccino? Bij Alfons Ijscreaties weten ze hoe ze jou met zoetigheid moeten verwelkomen. Deze locatie is de perfecte tussenstop tijdens een fietstochtje langs de Aa of Weerijs. 

Proef het bij Alfons Ijscreaties! 

Breedschotsestraat 4 Rijsbergen 
Meer informatie

Smakelijk ijs bij Bon Apetit in Rijsbergen

Bij het friethuis Bon Appetit in Rijsbergen kun je écht alles eten: frietjes, pizza's, schotels maar ook heerlijke ijsjes. Naast de sorbets die in allerlei smaken verkrijgbaar zijn, kun je ook kiezen voor de heerlijke samenstellingen zoals 'de Notenkraker' of 'de Chocoladeverwenner'. Bon Appetit! 

De keuze is reuze bij Bon Appetit in Rijsbergen.

Kennedyplein 3 Rijsbergen

 

Meer informatie
Van Facebook