Ga naar inhoud

Als je zin hebt om wat rond te neuzen, in Zundert vind je verschillende boetiekjes waar je cadeau-artikelen, kleding, accessoires en allerlei andere spullen kunt kopen. Hieronder een rijtje. 

2nd Life by Ingrid

De naam verraadt het al: hier vind je tweedehands spullen. Kleding, maar ook woonaccessoires, speciaal geselecteerd door eigenaresse Ingrid.Maar je kunt hier ook terecht voor handgemaakte en duurzame snuisterijtjes. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! 

2nd Life by Ingrid 
Molenstraat 48, Zundert 
 

Leut Conceptstore

Een winkeltje vol 'leutige' spulletjes: van kinderboekjes tot handgemaakte sieraden en van bedrukte kleding tot aan hangende vetplantjes. Geef je ogen  goed de kost en let op: je gaat niet zonder lege handen naar huis. 

Leut Conceptstore 
Molenstraat 27A, Zundert 

LOTZ & LOT

Tassen, kleding, sieraden, zeepjes... je vindt het allemaal bij LOTZ & LOT. Een prachtige winkel bomvol fashion items. Gevestigd in één van de locaties van het voormalige klooster. Een must-see dus! 

LOTZ & LOT 
Molenstraat 15, Zundert 

Esza

Op zoek naar mooie dameskleding van goede kwaliteit? Ga dan even bij Esza langs. De verkoopsters staan voor je klaar en zorgen dat je niets te kort komt. Dameskleding shop je bij Esza in Rijsbergen! 

Esza 
Sint Bavostraat 28, Rijsbergen