Ga naar inhoud

Zundert kent vele streekproducten: trappist, honing, aardbeien, bonbons thee... Maar waar kun deze producten kopen? Daar helpen we je bij. Alle winkels zijn voor je op een rijtje gezet. 

D'n Ouwe Sigoar

Dé hotspot van de streekproducten: boerderijwinkel D'n Ouwe Sigaor. De naam suggereert wellicht iets anders dan landelijke producten, dat leggen we even uit: in het pand waar de boerderijwinkel is gevestigd heeft generaties lang een sigaarwinkeltje gezeten: 'De oude sigaar'. Arno, de spraakmakende eigenaar van de winkel, adviseert je graag welke producten het beste bij je passen. 

Boerderijwinkel D'n Ouwe Sigaor
Molenstraat 12, Zundert 

Zoet Zundert by Vincent

Voor de zoetste honing moet je bij Zoet Zundert by Vincent zijn. Hier vind je natuurlijke koudgeslingerde lokale bloemenhoning. Bijeengevlogen door Zundertse bijen en geproduceerd door twee jonge imkers. Goed om te weten: bij de productie van de honing zijn worden enzymen, nmineralen en vitamines behouden. Super gezond en natuurlijk dus! 

Heischoorstraat 15, Klein-Zundert 

Bij Lobke

De smaakvolste winkel van Zundert! Voor likeurtjes, wijntjes, kazen en andere delicatessen kun je terecht Bij Lobke. Ze verpakt het tot mooie cadeuatjes, of het nu voor iemand anders is of voor jezel! 

Bij Lobke 
Sint Bavostraat 61, Rijsbergen

Boerderijwinkel Elfrahoeve

Uniek in Nederland: een automaat vol varkensvlees. Dit kun je vinden bij Elfrahoeve in Achtmaal, waar ze met aandacht voor dier en gezondheid varkensvlees verkopen. Het vlees wordt persoonlijk geselecteerd en is mager, gezond en antibiotica vrij. 

Boerderijwinkel Elfrahoeve 
Nieuwmoerseweg 21, Achtmaal  

VVV Zundert

In de VVV-winkel kun je diverse streekproducten kopen. Zundertse thee, Zundertse Trappist, Zundertse honing... Spring eens binnen en kom meer te weten over het verhaal áchter de streekproducten. 

VVV Zundert 
Markt 26-27, Zundert