Ga naar inhoud

Oldtimerweekend de Walm

Mensen die niet vies zijn van ronkende motoren en pure nostalgie waren te vinden bij oldtimerweekend De Walm. De combinatie van een gezellige sfeer, een stralend zonnetje en indrukwekkende oldtimers maakte het evenement tot een succes. Wij nemen je even mee!  

Oldtimers brengen mensen bij elkaar

De Walm is er voor iedereen die een liefde heeft voor oldtimers. Overal waar je kijkt op het terrein zie je oude auto's, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtauto's en legervoertuigen. Sommige voertuigen staan alleen tentoongesteld, sommige laten hun krachten zien op 'het speelveld'. 

Van alles te doen

Naast alle oldtimers die te bewonderen waren, werden er ook voertuigen te koop aangeboden. Op deze manier wordt het netwerk van oldtimers-bezitters alleen maar uitgebreid. Ook werden er tijdens het evenement onderdelen uitgewisseld middels een kofferbakverkoop. Op het 'speelveld' werden oude tractoren en andere 4x4 voertuigen hun pk's op de proef gesteld. Voor de kinderen was er een zandbak en springkussen aanwezig. 

Een club met vrijwilligers

De Walm wordt ieder jaar georganiseerd door een mooie club vrijwilligers met een grote passie voor oldtimers. De gemene deler is de liefde voor oldtimers. Eenmaal per jaar, tijdens oldtimerweekend De Walm, worden "mannen weer jongens," zoals de vorganisatie dat zelf zo mooi zegt.