Ga naar inhoud

Ben je opzoek naar rust, ruimte én luxe? En ben je ondertussen wel uitgekeken op de stijve hotelkamers? In Zundert hebben we veel unieke overnachtingslocaties. In de natuur, maar ook in het centrum. Lees je mee?  

Luxe, rust en gezelligheid bij B&B Bij Lowieke

Bij B&B Bij Lowieke is overnachten echt een feestje! Prachtige kamers met heerlijke bedden, een prachtig uitzicht over het boerenlandschap én een gezellige gastvrouw die zorgt voor een heerlijk ontbijt. En soms komen de koeien op het aangrenzende weiland even gluren wie de nieuwe gasten zijn. 

Vossenbergstraat 3, Klein-Zundert 

 

Meer informatie

Landhuis Arendsberg

Midden in het natuurgebied de Pannehoef vind je landhuis Arendsberg. Het gigantische huis uit 1925 ademt historie en sfeer. Je kunt er terecht met maximaal 8 personen en zelfs met zo'n grote groep biedt het huis nog veel ruimte voor rust. 

Pannenhoef 1, Rijsbergen

 

Meer informatie

Slapen naast Van Gogh bij B&B Markt 28

Naast het Van GoghHuis zit de gloednieuwe B&B Markt 28. Als je voor luxe en comfort kiest, dan kies je voor B&B Markt28. Boven de gelijknamige brasserie vind je 3 prachtige kamers. Beleef het ultieme Van Gogh-gevoel bij Markt 28!  

Markt 28, Zundert 

 

Meer informatie

Luxe met de hoofdletter L bij Boomken's Ranch

Even ontglippen aan de dagelijkse beslommeringen? Doe dat dan bij B&B Boomken's Ranch! Hier kun je heerlijk overnachten en gneiet je van luxe faciliteiten: privéwellness, privé bioscoop (!), een binnentuin ingericht als relaxruimte, een kampvuur.. en dat is nog lang niet alles. Zo kun je er ook E-shoppers huren waardoor je door de omgeving kunt rijden. Volop genieten bij Boomken's Ranch! 

Boomkensevaart 1, Rijsbergen

 

Meer informatie

Back to nature in een yurt

Even helemaal resetten? Dat kan in deze yurt! De voorzieningen zijn basic, precies wat je nodig hebt voor een fijn verblijf. Maar er zijn genoeg faciliteiten op het terrein: zo kun je genieten van een heerlijke yoga- of meditatieles, worden er themawandelingen georganiseerd en kun je er ook terecht voor een voetreflexmassage. Een heel bijzonder plekje dus!

Ettensebaan 2, Klein-Zundert 

 

Meer informatie

Voormalig vakantiehuis Henriette Roland Holst

In Achtmaal vind je het destijdse vakantiehuis van Richard en Henriette Roland Holst. Zij ontspanden er, kwamen er tot rust. Nu het een te huren vakantiehuisje is, kun jij er ontspannen en tot rust komen. 

Roosendaalsebaan 11, Achtmaal

 

Meer informatie