Ga naar inhoud

Wandelen & eten is een gouden combinatie. In Rijsbergen kun je deze combinatie ontdekken door deel te nemen aan het Rijsbergse Happen & Stappen-programma. Bij Happen en Stappen bepaal je zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op deze route je wil starten. 

11KM stappen

Rijsbergen is omringd door mooie natuur. Het oorspronkelijke veengebied is door turfwinning getransformeerd tot een mooi natuurgebied, waar je perfect kunt wandelen. Tijdens de Happen&stappen-route ontdek je dit mooie natuurgebied. 

Happen bij Eetcafé de Tijd

Op de weg van Rijsbergen naar Zundert is Eetcafé de Tijd gevestigd waar je heerlijk kunt vertoeven voor een wandel-tussenstop. Afhankelijk van je route kun je hier terecht voor je een kopje koffie, lunch- of hoofdgerecht. Het maakt niet uit wat je kiest, want het is allemaal even lekker bij Eetcafé de Tijd. 

Website Eetcafé de Tijd

Happen bij Brasserie de Turfvaert

Midden in de Rijsbergse natuur vind je Golfpark de Turfvaert. Op het terrein vind je de gelijknamige brasserie waar je, afhankelijk van je route, heerlijk kunt genieten van een kopje koffie, lunch of diner. 

Voor meer informatie bekijk de Happen & Stappen-website