Ga naar inhoud

The Natural Outdoor Plantstore

The Natural Outdoor Plantstore is een sfeervolle, inspirerende “PlantenBoetiek” van veelal exclusieve en zeldzame soorten met sierwaarde en vaak ook gebruikswaarde zoals eetbaar, medicinaal, insectenlokkers, vogellokkers en meer… Prachtige kleuren, vormen en geuren strelen al uw zintuigen bij het binnenkomen.

De inrichting is gebaseerd op kennis en intuïtie, waardoor de levensenergie duidelijk voelbaar is. Het uitgebreide assortiment is hierdoor een sfeervolle en samenhangende eenheid. Al wandelend door deze “snoepwinkel van planten” wordt u door middel van leerzame informatieborden geïnformeerd over desbetreffende planten, die te koop aangeboden worden in diverse potmaten en in reële prijzen. Tussendoor kunt u genieten van kruidenthee, -koffie en huisgemaakte botanische lekkernijen. Het aanbod is enorm gevarieerd en wordt met regelmaat vernieuwd.

Advies op maat
Wij bieden advies op maat voor zowel particulieren én vakmensen.
Voor (internationale) dendrologische en vak-gerelateerde gezelschappen zijn talloze mogelijkheden zoals lunch, externe overnachtingen of andere bijkomstigheden. 

Locatie