Ga naar inhoud

Nieuwsgierig naar brouwerij de Kievit, onderdeel van Abdij Mariatoevlucht? Je kunt op verschillende manieren een bezoek brengen: een rondleiding in de brouwerij (zeer beperkt mogelijk!), digitaal (24/7 te bekijken) of geniet met een gids van de omgeving van de brouwerij en kom zo ook meer te weten over de abdij en het brouwproces.

Rondleidingen

Eens per twee maanden organiseert de abdij in samenwerking met VVV Zundert op vrijdagmiddag een rondleiding waarbij bezoekers exclusief ook in de brouwerij een kijkje mogen nemen. Voor deze rondleidingen worden maximaal 25 personen toegelaten en kun je je met maximaal 4 personen tegelijk inschrijven. Hoe kom je in aanmerking? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Zundert Trappist. Zodra daarin komt te staan dat de inschrijving voor de nieuwe data gestart is, klik je op de betreffende link voor verdere instructie. Alleen degenen die tot de gelukkige deelnemers behoren krijgen daarover bericht vanwege de grote hoeveelheid inschrijvingen. Een rondleiding met brouwerijbezoek kost € 18,99. 

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.  

Meer informatie

Wandelen rond de abdij

Omdat de brouwerijbezoeken steeds zeer snel vol zitten en er geen grotere groepen kunnen aanmelden biedt VVV Zundert op aanvraag rondleidingen aan in de omgeving van de brouwerij. Met een gids loopt u door het mooie natuurgebied en hoort u verhalen over de omgeving én over het bier. Afhankelijk van het gekozen tijdstip is de abdijwinkel en/of kapel te bezoeken. Deze rondleiding met gids duurt ongeveer 2 uur en kost €15,- pp. (je betaalt minimaal voor 8 personen). Na afloop kun je een korte proeverij onder begeleiding bijboeken. Kosten daarvan bedragen € 30,- per groepje. De drankjes reken je af bij de betreffende horecalocatie. In den Anker en De Moerse bossen zijn het dichtst bij de abdij gelegen.    

Neem contact met ons op voor mogelijkheden.  

Meer info rondleiding

Breng een digitaal bezoek

Omdat de brouwerij op een paar middagen per jaar na gesloten is voor publiek, is er een digitale rondleiding gemaakt zodat toch iedereen een indruk kan krijgen van wat er zich binnen de brouwerij afspeelt. Start de digitale ronleiding en neem een kijkje in het opvallende glazen brouwhuis. 

Start de rondleiding