Ga naar inhoud

Elke bourgondiër kent het recept: bier en burgers. En wie van bier en burgers houdt, voelt zich in Zundert als een vis in het water, want je kunt deze combinatie op allerlei plekken proeven. Wij hebben deze hotspots voor je op een rijtje gezet. 

Burgers & bier bij Grand Café de Bocht

De Bocht in Wernhout is een begrip in Zundert en ver daarbuiten! Fietsers, wandelaars, vriendengroepen, families strijken neer op het (overdekte) terras of een binnentafeltje om lekker te borrelen, voor een stevige bak koffie of zelfs een luxe cocktail. Je kunt ook terecht bij de familie Peters voor de gouden combinatie bier en burgers. De uitgebreide kaart wijst je naar de beste burgers en een heerlijk (lokaal) biertje. 

Bourgondisch genieten doe je bij Grand Café de Bocht 

Wernhoutseweg 119, Wernhout  

 

Meer informatie

Burgers & bier bij Bier- & Eetcafé Den Hoek

It's in the name, bier & burgers eet je bij Den Hoek. De bierkaart is eindeloos, want bij Den Hoek zijn ze echte bierkenners. Én kun je er ook terecht voor een goede burger, of een ander bourgondisch gerecht. 

Proef bier en burgers bij Bier- & Eetcafé Den Hoek 

Rucphenseweg 14, Klein-Zundert 

 

Meer informatie

Burgers & bier bij Foodbar de Buren

Nieuw in Zundert: Foodbar de Buren. Hier is de bourgondische sfeer all over the place: muzikale klanken vanuit het naastgelegen Café de Kèrel, knus terras, verschillende soorten bier en goed eten. Én natuurlijk de burger 'Een echte kèrel'. 

Alles in één voor de bourgondiër bij Foodbar de Buren!

Molenstraat 202, Zundert  

 

Meer informatie

Burgers & bier bij Het Wapen van Zundert

Het Wapen van Zundert is hét burger-paleis van Zundert. Ga je voor de 'classic burger', de 'surf & turf-burger' of de 'hot chili burger'? De keuze is reuze! Wil je advies over het lekkerste biertje bij je burger? De gastheren & -vrouwen van het Wapen van Zundert staan voor je klaar. 

Het Wapen van Zundert biedt dé heilige graal voor de bourgondische genieter!

Katerstraat 12, Zundert. 

  

Meer informatie