Ga naar inhoud

Terrasjes in het centrum

Voor een heuse terrassentocht moet je in Zundert zijn. Alleen al in de hoofdstraat zijn de terrasjes niet op één hand te tellen. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet! 

Start de dag bij Markt 28

Start al vroeg bij Markt28. In het ochtendzonnetje kun je genieten van een heerlijk ontbijt. Zittend op het terras kijk je uit over het gemeenteplein en aan de andere kant kun je het winkelend publiek goed in de gaten houden. Perfecte spot als je het ons vraagt! 

Markt 28, Zundert 
 
Lees meer
Van FB gehaald

Het gezelligste hoekje van Zundert

We maken een klein uitstapje weg van de hoofdstraat. Achter de winkels vind je een heel gezellig hoekje: het terras van het Wapen van Zundert. Een prachtig tuinterras waar je o.a. heerlijke cocktails kunt drinken.. en ze hebben ook verstand van bier!  

Het Wapen van Zundert 
Katerstraat 12, Zundert 
 
Meer informatie
Van FB

Bijzondere locatie-alert!

Als je nu op het terras van Restaurant Bij de Nonnen zit, kun je je niet voorstellen dat lang geleden op diezelfde plek nonnen aan het werk waren in de toemalige kloostertuin. Je bent namelijk Bij de Nonnen op bezoek: nu een mooi restaurant, toen een klooster. 

Beleef het Bij de Nonnen! 

Molenstraat 11, Zundert  
 
Meer informatie

Lokaal104: waar je heel de dag kunt vertoeven

Lunchen, borrelen, dineren, cocktails drinken, high bieren: je kunt heel de dag genieten bij Lokaal104. Tussen de glazen windschermen zit je op het terras van Lokaal104 perfect: een prima spot om het gedruis van winkelend Zundert te bekijken. Onder het genot van een heerlijke cocktail, een goede bak koffie of een verfrissend biertje. En wordt het wat koeler, kun je naar binnen verhuizen waar het sfeervol en gezellig is. 

Lokaal gezellig bij Lokaal104! 

Molenstraat 104, Zundert 
 
Meer informatie

De lekkerste tapas!

Heb je al gehoord van de tapas van Café Victoria? Ja, die móet je proeven! En dat kan perfect op hun terras. Het is vooral de combinatie van gastvrijheid, gezelligheid, een lekker drankje en natuurlijk de heerlijke tapas. En je hoeft niet ver weg, want 's avonds kun je er ook terecht voor een dansje. 

Café/Zaal Victoria 
Molenstraat 118, Zundert 
 
Meer informatie

Gezelligheid kent geen tijd bij Café den Bels

Op het terras van bruine kroeg Den Bels kun je terecht voor een goed glas bier, iets voor bij de borrel en goede muziek. Op het pleintje voor het café is een mooi terras gevormd waar uiteindelijk tafeltjes aan elkaar worden geschoven en je zomaar ineens met meer mensen aan tafel zit dan je van plan was. E!n het is de perfecte plek voor een afzakkertje want het café is tot in de vroege uurtjes geopend! 

Café Den Bels 
Molenstraat 148, Zundert 
 
Meer informatie

Afsluiten bij Foodbar de Buren

Aan de rand van het centrum vind je de gloednieuwe foodbar 'de Buren'. Hier kun je terecht voor lunch, diner of borrel(hapjes). Onder het genot van muzikale klanken uit het bruincafé de Kèrel, wat onlosmakelijk verbonden zit aan de foodbar, kun je prima vertoeven op dit terras. Of je nu kiest voor de scampi's in look, een vers soepje of een 'Curry Worst auf Deutch', je gaat met een goedgevulde maag van tafel! 

Foodbar de Buren 
Molenstraat 202, Zundert 
 
Meer informatie