Ga naar inhoud

Met het hele gezin op pad? Dat kan perfect in de natuurgebieden van Zundert. 

Vogelkijkhut de Flesch in de Pannenhoef

In de Pannenhoef liggen verschillende routes (van 4 en 6 km) langs vogelkijkhut de Flesch. Hier kun je zomaar een ooievaar tegenkomen, een blauwe reiger of een groene specht. Leuk voor klauteraars en vogelvriendjes, maar ook voor grotere avonturiers!

De vogelkijkhut is bereikbaar via parkeerplaats De Bak. 

Ettensebaan 25, Rijsbergen 

 

Meer informatie

Zwarte Schuur Pannenhoef

Tot en met oktober wordt eenmaal per maand de Zwarte Schuur in de Pannenhoef geopend. Dan kunnen kinderen er actief op uit met de app Vossenstreken! Een superleuke wandelapp voor gezinnen die houden van een avontuurlijke en knotsgekke wandeling. Download thuis alvast de app op je telefoon, neem wat lekkers mee voor een gezellige picknick en kom ook naar de Zwarte Schuur!


Pannenhoef 4, Rijsbergen

 

Meer informatie

Theekoepeltjes de Oude Buisse Heide

Een originele picknick in één van de theekoepeltjes in natuurgebied de Oude Buisse Heide is één van de leukste dingen om te doen met kinderen. Waan jezelf even terug in de tijd en kijk maar eens hoe ver mensen vroeger liepen om met iets te drinken vanuit het landhuis bij de theekoepel te komen. 

De theekoepeltjes zijn bereikbaar via de parkeerplaats naast Herberg 't Pannehûske 

Roosendaalsebaan 4, Achtmaal 

 

Meer informatie

Heuveltjesbos bij Waaijenberg

Het uitgestrekte gebied bij de Waaijenberg heet in de Zundertse volksmond 'het Heuveltjesbos'. En dat is niet voor niets: in het gehele bos vind je heuveltjes waar je heerlijk vanaf kan glijden of rijden. Daarnaast vind je allerlei bruggetjes. Het is dé uitgelezen plek voor avonturiers en klauteraars. Maar met de crossfiets is het ook dolle pret! 

Het bos is bereikbaar vanaf het Frans Baantje.