Ga naar inhoud

Vintage winkels

In Zundert vind je allerlei soorten tweedehands winkeltjes: van opgelapte antieke meubelen tot aan tweedehands kleding en van pareltjes uit de jaren '60 en '70 tot aan speelgoed met een tweede leven. Wij hebben de leukste winkeltjes op een rijtje gezet. 

't Muizenpuntje

Een loods vol met antieke meubels en accessoires: 't Muizenpuntje in een notendop. Of je nu opzoek bent naar een mooie antieke kast of een ander servies, bij 't Muizenpuntje vind je allerlei soorten antiek & curiosa! 

Van Lanschotstraat 24, Achtmaal  
Meer informatie

Houtje van Hout

Houten speelgoed met een tweede leven. Dat vind je bij het winkeltje Houtje van Hout. Van loopwagens tot aan telramen en van speelgoedautotjes tot aan poppenhuizen. 

Molenstraat 142, Zundert 

Eva's Appels

Schatzoeken doe je bij Eva's appels. Je kunt er heerlijk snuisteren naar unieke objecten. Ben je op zoek naar een tasje, jasje, serviesje, beeldje, plantje, kastje? Spring binnen bij Eva's Appels. De winkel is open op afsrpraak. 

Klein Zundertseweg 42, Klein-Zundert 
Meer informatie

2nd Life@Ingrid

Geloof jij in een tweede leven voor kleding? Breng dan een bezoek aan 2nd Life@Ingrid! Daar vind je gedragen kwalitatieve (merk) kleding. Je kunt er ok terecht voor leuke cadeuatjes met een goed verhaal. Hoe circulair wil je het hebben? 

Molenstraat 48, Zundert
Meer informatie

MalawiShop Zundert

MalawiShop Zundert haalt door het verkoop van tweedehands kleding en spullen geld op voor een kindertehuis in Malawi. De prijs die jij betaalt voor dat mooie kledingstuk gaat regelracht naar Malawi. Mooier kan toch niet? 

Veldstraat 55, Zundert 
Meer informatie

Leger des Heils Zundert

In Zundert is er ook een kledingwinkel van Leger des Heils. Je kunt het concept: iedere week wordt de winkel weer voorzien van nieuwe (tweedehands kleding), het geld wat hiermee wordt opgehaald wordt ingezet voor plannen & projecten van de organisatie. Een prachtig initiatief! 

Meirseweg 19A, Zundert 
Meer informatie